Liberale tanker

Fordi frihed er vigtigt

Generelt

Spar penge på Ærø Golf Klub

Få eksklusive rabatter på medlemskab. Spar penge ved at blive medlem hos os. Nyd fordele som kun medlemmer har adgang til. Få adgang til specielle tilbud og kampagner kun for medlemmer. Få privilegerede priser og eksklusive behandlinger med medlemskab.

Oplev fantastiske tilbud på green fees

Drømmer du om at forbedre dit handicap på en ny bane? Overvej da at undersøge de aktuelle kampagner for green fees. Med de rigtige tilbud kan du opleve golfbaner af høj klasse til overkommelige priser. Nogle klubber tilbyder også sæsonbetonede rabatter, så det er værd at holde øje med skiftende tilbud. For eksempel kan du finde attraktive priser og Tilbud på Ærø Golf Klub her. Planlæg din næste golfdag og få adgang til førsteklasses faciliteter til en brøkdel af den normale pris.

Nyd en luksuriøs golfferie til en fordelagtig pris

Oplev den perfekte kombination af sport og afslapning med en luksuriøs golfferie. Med omfattende faciliteter og velplejede greens, kan du forbedre dit spil i smukke omgivelser. Mange resorts tilbyder gode tilbud på greenfee, hvilket gør det muligt at nyde luksus for mindre. Efter en dag på banen kan du slappe af på hotellets spa eller nyde gourmetmad. Med rette planlægning kan din drømmegolfferie være inden for rækkevidde uden at sprænge budgettet.

Lær at spille golf med vores attraktive undervisningstilbud

Lær at spille golf med vores attraktive undervisningstilbud. Vores erfarne instruktører vil guide dig gennem alle aspekter af spillet. Vi tilbyder både individuel undervisning og gruppetimer. Uanset om du er nybegynder eller øvet, har vi et passende undervisningsprogram til dig. Tilmeld dig i dag og tag det første skridt mod at blive en dygtig golfspiller.

Få ekstra fordele med vores medlemskabspakker

Få ekstra fordele med vores medlemskabspakker. Med vores medlemskabspakker får du eksklusive rabatter på vores produkter og tjenester. Du vil også have adgang til fordelagtige medlemskampagner og specielle arrangementer. Desuden får du personlig assistance og support fra vores dedikerede medlemskabsteam. Tøv ikke med at tilmelde dig vores medlemskabspakker i dag for at nyde alle disse ekstra fordele.

Spar på udstyr og accessories i vores pro shop

Spar penge ved at købe udstyr og tilbehør i vores pro shop. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt fra golfkøller til handsker. Der er et bredt udvalg af mærker og modeller at vælge imellem. Vi sikrer, at vores produkter er af høj kvalitet og passer til dine behov. Gå ikke glip af vores fantastiske tilbud og spar på dit golfudstyr i dag.

Forkæl dine smagsløg med vores herlige gastronomi-tilbud

Forkæl dine smagsløg med vores herlige gastronomi-tilbud. Vores menu byder på en rigdom af smagsoplevelser, der vil få dine smagsløg til at synge af glæde. Vi bruger kun de fineste ingredienser og mest innovative tilberedningsmetoder for at sikre, at hver bid er en sand smagsoplevelse. Vores talentfulde kokke skaber en harmoni af smag og tekstur i hver ret, der vil forbløffe selv de mest kræsne gourmeter. Udforsk vores gastronomiske tilbud og lad os tage dig med på en kulinarisk rejse, der vil efterlade dig mæt, tilfreds og fuld af smagsoplevelser.

Overnatningstilbud tæt på golfbanen

Der er flere overnatningstilbud i nærheden af golfbanen. Disse tilbud inkluderer hoteller, B&B’er og ferielejligheder. Nogle overnatningssteder tilbyder endda golfpakker, der inkluderer greenfee og ophold. Gæster kan nyde bekvem adgang til golfbanen fra disse overnatningssteder. Faciliteter som parkering, restaurant og fitnesscenter er også tilgængelige på flere af disse indkvarteringsmuligheder.

Få adgang til vores eksklusive turneringer og events

Få adgang til vores eksklusive turneringer og events. Bliv en del af vores privilegerede fællesskab og oplev spændende konkurrencer. Nyd fordelen ved at være en af de udvalgte få, der kan deltage i disse unikke begivenheder. Oplev en række særlige arrangementer og turneringer, der kun er tilgængelige for vores medlemmer. Grib muligheden for at blive en del af en eksklusiv verden af spænding og konkurrence.

Bliv en del af det aktive golffællesskab på Ærø

Bliv en del af det aktive golffællesskab på Ærø. Oplev spændingen ved at spille på vores velplejede greens og fairways. Få glæde af vores trænere og forbedr dine golffærdigheder. Udfordr dig selv og dine venner på vores 18-hullers bane. Nyd det smukke landskab og den afslappende atmosfære, mens du spiller golf på Ærø.